NOVÉ "LETNÍ" À LA CARTE MENU

NOVÉ "LETNÍ" À LA CARTE MENU
Představujeme vám nové „letní“ à la carte menu.

Šéfkuchař Jaroslav a jeho pravá ruka Dominik spolu se svým týmem přináší na váš talíř opravdový zážitek. Čerstvé ryby, domácí pasta, masa z grilu, domácí dezerty. Nové À la carte menu se řídí sezónností a věřte, že v létě vám nabídne ty nejkrásnější zážitky. Připravili jsme pro vás několik novinek, které vás svou chutí okouzlí. Pojďte ochutnat.

Novým předkrmem na menu je GRAWLAX – marinovaný čerstvý norský losos s avokádem, červenou cibulí a tapiokovým chipsem. Chod bez něhož by léto v Sauně nebylo létem.

Ochutnejte i speciality z našeho grilu, kde doporučujeme polovinu jarního „baby“ kuřátka. Přílohu a omáčku si zvolíte dle vlastní chuti.

Zveme vás i na domácí pastu s tygřími krevetami, česnekem, čerstvou chilli papričkou, rukolou, bílým vínem a zjemněné máslem. Chod v němž jsme nechali vyniknout nezaměnitelnou chuť krevet.

A na závěr tady máme to nejlepší, hlavní chody na které se budete rádi vracet. Ochutnejte „Saltinbocca alla romana“ tenké medailonky z telecí kýty s šunkou Prociutto, šalvějí a jemnou přírodní omáčkou provoněnou Irish whisky a dejte si také vepřovou panenskou svíčkovou „sous vide“ s hříbkovou omáčkou a gratinovanými brambory.

Celkově jsme oproti minulým rokům jídelní lístek „zredukovali“ na opravdové speciality. Na první straně jídelního lístku opět naleznete „speciální nabídku“, kterou budeme nadále obměňovat v nepravidelných cyklech, aby jste mohli ochutnat ještě více úžasných pokrmů. V této nabídce vždy také naleznete pokrm z čerstvé ryby.

Nadále se můžete těšit na speciální tématické víkendové akce, které se těší velké oblibě.

Nové menu je opravdu nádherné, udělejte si čas a přijďte si jej vychutnat.